Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 4

Інгредієнти:

2 ст. л. оливкової олії
800 г цукіні нарізати кільцями по 5 мм
кілька тимьяновых гілочок
кілька листя базиліка
100 мл вершків
50 мл молока
1 ч. л. борошна
75 г твердого сиру, натерти

Приготування:

Популярні новини зараз
Оштрафують навіть тих, хто вже оновив дані – кого повторно чекають в ТЦК Українці в паніці змітають із полиць пристрої для зарядки: ціни починають не кусатися, а з'їдати Кабмін звільнив від мобілізації 133 "важливі" структури: люди назвали це "офіційною війною для бідних" Світло буде цілий день: в "Укренерго" порадували українців
Показати ще

1. Розігріваємо духовку до 200 градусів.

2. Наливаємо оливкову олію у велику сковороду з кришкою. Додаємо цукіні і трави і приправляємо сіллю і перцем.

3. Накриваємо і варимо протягом 10 хвилин, помішуючи, поки цукіні трохи не пом'якшиться.

4. Переміщаємо в духовку. Збиваємо вершки, молоко і борошно разом і приправляємо сіллю. Поливаємо цією сумішшю цукіні.

5. Посипаємо все сиром. Випікаємо в духовці близько 25 хвилин.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт морквяного торта.