Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 15 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

9 ст. л. томатного кетчупу
3 ст. л. солодового оцту
4 ст. л. темного цукру мусковадо
2 зубчики часнику
4 курячі грудки
1 маленький цибулю, грубо нарізаний
2 червоних перцю
227 г соку ананасів у
100 г гороху з цукром
обсмажені горіхи кеш'ю, необов'язково

Популярні новини зараз
Київстар змінює тарифи з 29 жовтня: що чекає на абонентів Плюс 570 грн до основної виплати: пенсіонери отримають надбавку у листопаді Якщо у вас пластикові вікна, то ви зобов'язані це зробити: поспішіть, часу залишилося мало Школярів переведуть на новий формат: навчатися класами більше не будуть
Показати ще

Приготування:

1. У великій мікрохвильовій посуді ретельно змішуємо кетчуп, оцет, цукор і часник з куркою, цибулею і перцем. Готуємо в мікрохвильовці, на високій потужності протягом 8-10 хвилин.

2. Перемішуємо в шматочках ананаса і цукровому горошку і повертаємо в мікрохвильову піч ще 3-5 хвилин, поки курка не буде повністю приготовлена. Залишаємо на кілька хвилин, потім додаємо кешью, якщо використовуєте, і подаємо.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт свинячих відбивних.