Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 10 хвилин

Порції: 10

Інгредієнти:

200 мл червоного вина (ми використовували Мерло)
3 ст. л. кукурудзяного борошна
600 мл курячого бульйону
2 ст. л. червоної смородини
200 мл соку з індички

Популярні новини зараз
Обмеження на зняття готівки: українцям пояснили нові ліміти в банкоматах Пенсії, субсидії та нові види допомоги: що буде з соцвиплатами у 2026 році Термін дії – 30 днів: у ПриватБанку зробили важливу заяву для власників карток Нові правила для субсидіантів: за що можуть скасувати допомогу
Показати ще

Приготування:

Змішуємо 3 ст. л. червоного вина з кукурудзяним борошном до однорідності, потім змішуємо все вино. Нагріваємо в сковороді, потім виливаємо червону суміш і червону смородину, помішуючи, до загусання. Накриваємо поверхню липкою плівкою, щоб зупинити формування шкіри. Залишаємо на строк до 2 днів. Щоб подавати, нагріваємо в каструлі до киепения, потім перемішуємо в індички соку.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт смачного турецького плову.