Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 15 хвилин

Порції: 6

Інгредієнти:

125 мл білого вина
450 г сиру грюйєр, тертий
450 г чеддера, тертого
50 мл кірша
1 ч. л. кукурудзяного крохмалю
маленький багет, розірваний на шматки, щоб подавати

Популярні новини зараз
Головне за 7 червня: українцям скасовують виплати, ТЦК відмовляються від "бусифікації", а українцям підняли тарифи Українцям масово скасовують соцвиплати: влаштують ретельну перевірку - за що каратимуть Мобілізація наосліп: у ЗСУ розкритикували роботу ТЦК – що не так з набором новобранців За мобілізацію можна не перейматися: кого не чіпатиме ТЦК цього літа
Показати ще

Приготування:

1. Нагріваємо вино у важкій каструлі, потім додаємо сир, жменя за раз і продовжуємо перемішувати. Коли весь сир розтане, додаємо кірш, а потім кукурудзяне борошно, помішуючи, до повної готовності.

2. Подаємо каструлю посеред столу на дерев'яній дошці з шматками багета для занурення.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт домашнього білого хліба.