Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 45 хвилин

Порції: 8

Інгредієнти:

225 г вершкового масла, пом'якшеного
225 г лимонного цукру
4 яйця
225 г борошна
3 ст. л. молока
1 ч. л. екстракту ванілі
2 ст. л. какао-порошку

Популярні новини зараз
Терміново біжіть до супермаркету, поки не почалися тривалі відключення світла: що потрібно купити кожному українцеві Гороскоп на п'ятницю 22 листопада для всіх знаків Зодіаку: день для змін та простих радостей Штрафи за дрова: українцям підказали, як уникнути покарання за деревину на своєму подвір'ї Мобілізацію урівняли для всіх: українцям оголосили вердикт щодо економічного бронювання
Показати ще

Приготування:

1. Нагріваємо духовку до 180 градусів. Змащуємо форму для випічки розміром 20 см і викладаємо дно пергаментом.

2. Кладемо 225 г вершкового масла, 225 г лимонного цукру, 4 яйця, 225 г борошна, 3 ст. л. молока і 1 ч. л. ванільного екстракту в кухонний комбайн і змішуємо на 1-2 хвилини до однорідності.

3. Поділяємо суміш між двома чашами. Перемішуємо 2 ст. л. какао-порошку в суміші в одній з чаш. Беремо 2 ложки й використовуємо їх, щоб по черзі змішувати шоколадне і ванільне тісто.

4. Беремо зубочистку і трохи закручуємо навколо суміші в олові кілька разів, щоб створити мармуровий ефект.

5. Випікаємо торт протягом 45-55 хвилин.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт сирного фондю всього за 15 хвилин.