Якщо ви сидите на жорсткій дієті, але раз в тиждень можете розслабитися, то приготуйте цю дивовижну тріску варену з яблуком і хріном. Повідомляє Clutch.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
Підписатися
Склад:
- Філе тріски – 1 кг
- Середня цибулина – 1 шт.
- Середні морквини – 2 шт.
- Кисло-солодкі зелені яблука – 2 шт.
- Тертий хрін — 40 г
- Петрушка — 3–4 гілочки
- Лавровий лист — 1 шт.
- Яблучний оцет – 3 ст. ложки
- Сіль, мелений чорний перець
Популярні новини зараз
Пенсіонерам "навісять" новий фінансовий тягар: ніяких пільг не чекайте
Штрафи за дрова: українцям підказали, як уникнути покарання за деревину на своєму подвір'ї
Є умова, вводять ліміт на 30 днів: що буде з тарифом на світло з 1 грудня
Мобілізацію урівняли для всіх: українцям оголосили вердикт щодо економічного бронювання
Показати ще
Спосіб приготування:
- Філе тріски крупно наріжте. Збризніть 2 ст. л. оцту, акуратно перемішайте і залиште на 15 хв.
- В 1 л киплячої питної води відварити нарізану середніми кубиками моркву, цілу цибулину з додаванням петрушки, лаврового листа, солі і перцю, 20 хв. Процідіть. Вийміть овочі, петрушку і лавровий лист – вони більше не знадобляться. Бульйон процідіть.
- Поверніть бульйон в каструлю. Додайте тріску і відваріть до готовності. Остудіть рибу в бульйоні до кімнатної температури.
- Яблука натріть на крупній тертці. Змішайте з хріном і збризніть яблучним оцтом. За бажанням розбавте суміш невеликою кількістю рибного бульйону. Викладіть тріску з бульйону на блюдо, на нього викладіть яблучний соус.
Нагадаємо, рецепт шпинату у вершковому соусі, для тих, хто стежить за фігурою.
Як повідомляв портал "Знай.uа", брокколі з лимоном на пару це відмінний рецепт для тих, хто стежить за фігурою.
Також "Знай.uа" писав, смачний і корисний рецепт цукіні з сиром.