Якщо ви сидите на жорсткій дієті, але раз в тиждень можете розслабитися, то приготуйте цю дивовижну тріску варену з яблуком і хріном. Повідомляє Clutch.

Відзначимо, смак риби можна зробити більш насиченим, якщо ви відварите її не в овочевому, а в рибному бульйоні – з голови, хвоста і кісток тріски.

Склад:

  • Філе тріски – 1 кг
  • Середня цибулина – 1 шт.
  • Середні морквини – 2 шт.
  • Кисло-солодкі зелені яблука – 2 шт.
  • Тертий хрін — 40 г
  • Петрушка — 3–4 гілочки
  • Лавровий лист — 1 шт.
  • Яблучний оцет – 3 ст. ложки
  • Сіль, мелений чорний перець

Популярні новини зараз
Пенсіонерам "навісять" новий фінансовий тягар: ніяких пільг не чекайте Штрафи за дрова: українцям підказали, як уникнути покарання за деревину на своєму подвір'ї Є умова, вводять ліміт на 30 днів: що буде з тарифом на світло з 1 грудня Мобілізацію урівняли для всіх: українцям оголосили вердикт щодо економічного бронювання
Показати ще

Спосіб приготування:

  1. Філе тріски крупно наріжте. Збризніть 2 ст. л. оцту, акуратно перемішайте і залиште на 15 хв.
  2. В 1 л киплячої питної води відварити нарізану середніми кубиками моркву, цілу цибулину з додаванням петрушки, лаврового листа, солі і перцю, 20 хв. Процідіть. Вийміть овочі, петрушку і лавровий лист – вони більше не знадобляться. Бульйон процідіть.
  3. Поверніть бульйон в каструлю. Додайте тріску і відваріть до готовності. Остудіть рибу в бульйоні до кімнатної температури.
  4. Яблука натріть на крупній тертці. Змішайте з хріном і збризніть яблучним оцтом. За бажанням розбавте суміш невеликою кількістю рибного бульйону. Викладіть тріску з бульйону на блюдо, на нього викладіть яблучний соус.

Нагадаємо, рецепт шпинату у вершковому соусі, для тих, хто стежить за фігурою.

Як повідомляв портал "Знай.uа", брокколі з лимоном на пару це відмінний рецепт для тих, хто стежить за фігурою.

Також "Знай.uа" писав, смачний і корисний рецепт цукіні з сиром.