Час підготовки: менше 30 хвилин
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяЧас приготування: 35 хвилин
Порції: 6
Інгредієнти:
1 велика кольорова капуста
500 мл молока
4 ст. л. борошна
50 г масла
100 г міцного чеддера, тертого
2-3 ст. л. панірувальних сухарів
Приготування:
1. Доводимо велику каструлю з водою до кипіння, потім додаємо 1 велику кольорову капусту, розбиту на шматочки і відварюємо протягом 5 хвилин - піднімаємо шматок для тіста, його потрібно приготувати.
2. Зливаємо цвітну капусту, а потім опускаємо в духовку. Нагріваємо духовку до 220 градусів.
3. Каструлю кладемо назад на вогонь і додаємо 500 мл молока, 4 столові ложки борошна і 50 г масла.
4. Швидко збиваємо, коли масло тане, і суміш доходить до кипіння - борошно зникне, і соус почне загусати. Збиваємо протягом 2 хвилин, поки соус пузириться і стає приємним і густим.
5. Вимикаємо вогонь, перемішуємо більшу частину 100 г тертого сиру чеддер і наливаємо на цвітну капусту. Розсіюємо залишився сир і 2-3 ст. л. панірувальних сухарів при використанні.
6. Поміщаємо в духовку і запікаємо протягом 20 хвилин до утворення бульбашки.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт ароматною курочки з пармезаном.