Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 20 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

750 г картоплі (близько 3 середніх розмірів), очищений
арахісове масло
морська сіль і мелений чорний перець

Популярні новини зараз
Посилення мобілізації в Україні: як позбавлятимуть прав ухилянтів Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається" За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи
Показати ще

Приготування:

1. Нагріваємо духовку до найвищого налаштування, в ідеалі 250 градусів. Нарізаємо кожну картоплю на шматочки шириною 1 см, потім палички завтовшки 1 см. Варимо у великій каструлі з киплячою водою протягом 3 хвилин, потім добре зливаємо.

2. Струшуємо картоплю на сковороді, поливаємо олією, гарантуючи, що кожен чіпс рівномірно покритий. Випікаємо близько 15-20 хвилин, повертаючи картоплю, принаймні, двічі, до золотисто-коричневого кольору.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт неймовірною курячої запіканки.