Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 20 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

750 г картоплі (близько 3 середніх розмірів), очищений
арахісове масло
морська сіль і мелений чорний перець

Популярні новини зараз
Серед осені знову настане весна: синоптики повідомили, якою погодою здивує листопад Ще гірше, ніж "шахеди": українців попередили про нову загрозу рф Контроль за картковими переказами посилять: які суми зацікавлять банк та податкову Зимова субсидія на комуналку: скільки грошей дають на опалювальний сезон
Показати ще

Приготування:

1. Нагріваємо духовку до найвищого налаштування, в ідеалі 250 градусів. Нарізаємо кожну картоплю на шматочки шириною 1 см, потім палички завтовшки 1 см. Варимо у великій каструлі з киплячою водою протягом 3 хвилин, потім добре зливаємо.

2. Струшуємо картоплю на сковороді, поливаємо олією, гарантуючи, що кожен чіпс рівномірно покритий. Випікаємо близько 15-20 хвилин, повертаючи картоплю, принаймні, двічі, до золотисто-коричневого кольору.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт неймовірною курячої запіканки.