Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 5 хвилин

Порції: 1

Інгредієнти:

150 мл цільного молока
25 г білого шоколаду
25 мл рому з кокосовим ароматом (ми використовували Малібу)
1 ч. л. дрібно натертого темного шоколаду
1 ч. л. кокосових пластівців, запашні (за бажанням)

Популярні новини зараз
В Україні різко дорожчає хліб, вершкове масло та пісне: свіжі ціни на базові продукти Як ТЦК можуть оштрафувати українців, які не мають ні житла, ні грошей: покарання знайдеться Блокування пенсійних карток: ПриватБанк залишає стареньких без грошей на життя Платити за електроенергію потрібно по-новому: постачальник послуг попередив споживачів
Показати ще

Приготування:

1. Виливаємо молоко в маленьку каструлю, а потім доводимо на середньому вогні до кипіння, помішуючи. Знімаємо каструлю з вогню, потім додаємо білий шоколад і перемішуємо. Як тільки шоколад розтане, ставимо каструлю знову на вогонь, щоб зігрітися. Додаємо кокосовий ароматизований ром і виливаємо в кухоль.

2. Прикрашаємо темним шоколадом і кількома підсмаженими кокосовими пластівцями, якщо хочете.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт величезного тарта з джемом.