Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 5 хвилин

Порції: 1

Інгредієнти:

150 мл цільного молока
25 г білого шоколаду
25 мл рому з кокосовим ароматом (ми використовували Малібу)
1 ч. л. дрібно натертого темного шоколаду
1 ч. л. кокосових пластівців, запашні (за бажанням)

Популярні новини зараз
Без житла можуть залишити тисячі українців: в кого заберуть квартири "На цей раз ще безжальніше": колишня жінка Комарова Олександра Кучеренко підбила підсумки розставання Кінець поблажкам: Польща запроваджує звірячі штрафи українцям Виплачують лише частину грошей: ПФУ занижує українцям пенсії – з чим це пов'язано
Показати ще

Приготування:

1. Виливаємо молоко в маленьку каструлю, а потім доводимо на середньому вогні до кипіння, помішуючи. Знімаємо каструлю з вогню, потім додаємо білий шоколад і перемішуємо. Як тільки шоколад розтане, ставимо каструлю знову на вогонь, щоб зігрітися. Додаємо кокосовий ароматизований ром і виливаємо в кухоль.

2. Прикрашаємо темним шоколадом і кількома підсмаженими кокосовими пластівцями, якщо хочете.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт величезного тарта з джемом.