Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 40 хвилин

Порції: 6

Інгредієнти:

3 великих цибулини
3 ст. л. оливкової олії
1 ч. л. сушеного орегано
300 г бекону, нарізаний
2 банки х 400 г помідорів
20 листя базиліка
250 г яєчної лазаньї (контрольний пакет для приготування їжі)
Для білого соусу:
600 мл молока
50 г масла і борошна
свіжий мускатний горіх
50 г тертого пармезану

Популярні новини зараз
Діставайте велосипеди: перевізники готуються підняти ціни на проїзд відразу на третину Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Приготування:

1. Обсмажуємо цибулю в олії близько 15 хвилин до золотистого кольору. Додаємо орегано і бекон і обсмажуємо протягом 5 хвилин, часто помішуючи. Перемішуємо в помідорах, приправляємо і готуємо протягом 5 хвилин. Видаляємо з вогню і перемішуємо в базиліці.

2. Між тим, робимо білий соус. Виливаємо молоко в каструлю і додаємо масло і борошно. Струшуємо безперервно на помірному вогні, щоб включити борошно, потім кип'ятити, помішуючи, до загусання. Приправляємо сіллю, перцем і мускатним горіхом.

3. Кладемо третину томатного соусу на лазанью. Далі третина листів лазаньї. Потім зверху знову соусом, третьої лазаньєю, і так до кінця. Наливаємо білий соус і посипаємо сиром і мускатним горіхом. Охолоджуємо. Випікаємо при температурі 190 ° протягом 40 хвилин до золотистого кольору і бульбашок. Посипаємо базиліком, і подаємо з салатом і часниковим хлібом.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт цвітної капусти з сиром.