Час підготовки: менше 30 хвилин
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяЧас приготування: 20 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
200 г несолоного масла, пом'якшеного, плюс додатково для змащування
200 г лимонного цукру
1 ч. л. екстракту ванілі
4 середніх яйця
200 г борошна, плюс додатково для напилення
близько 6 ст. л. малинового варення
250 мл подвійних вершків
цукор, для напилення
Приготування:
1. Нагріваємо духовку до 190 градусів. Змащуємо і просушуємо дві банки сандвіча 20 см.
2. Поміщаємо 200 г розм'якшеного несолоного масла, 200 г цукру і 1 ч. л. екстракту ванілі в миску і добре збиваємо до вершкової консистенції.
3. Повільно збиваємо з 4 яйцями, один за іншим, потім додаємо 200 г борошна і добре перемішуємо.
4. Поділяємо суміш між банками для тістечок, поміщаємо в духовку і випікаємо протягом приблизно 20 хвилин.
5. Коли будете готові, виймаємо з духовки і даємо охолонути протягом 5 хвилин.
6. Поширюємо 6 столових ложок малинового варення на один торт і поливаємо 250 мл збитими подвійними вершками. З'єднуємо коржі разом і посипаємо цукровою пудрою.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт хрустких чіпсів в духовці.