Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 20 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

200 г несолоного масла, пом'якшеного, плюс додатково для змащування
200 г лимонного цукру
1 ч. л. екстракту ванілі
4 середніх яйця
200 г борошна, плюс додатково для напилення
близько 6 ст. л. малинового варення
250 мл подвійних вершків
цукор, для напилення

Популярні новини зараз
Дівчинку відвезли до лікарні з власного похорону: родичі прийшли попрощатися, а вона стиснула їхні руки Літні українці загнані в глухий кут: у Мінсоцполітики анонсували перерахунок "старих" пенсій Українців змусять забути про готівку: дорогі покупки тепер тільки по карті Платіжка збільшиться вдвічі: українцям приготували новий тарифний подарунок
Показати ще

Приготування:

1. Нагріваємо духовку до 190 градусів. Змащуємо і просушуємо дві банки сандвіча 20 см.

2. Поміщаємо 200 г розм'якшеного несолоного масла, 200 г цукру і 1 ч. л. екстракту ванілі в миску і добре збиваємо до вершкової консистенції.

3. Повільно збиваємо з 4 яйцями, один за іншим, потім додаємо 200 г борошна і добре перемішуємо.

4. Поділяємо суміш між банками для тістечок, поміщаємо в духовку і випікаємо протягом приблизно 20 хвилин.

5. Коли будете готові, виймаємо з духовки і даємо охолонути протягом 5 хвилин.

6. Поширюємо 6 столових ложок малинового варення на один торт і поливаємо 250 мл збитими подвійними вершками. З'єднуємо коржі разом і посипаємо цукровою пудрою.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт хрустких чіпсів в духовці.