Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 25 хвилин

Порції: 6

Інгредієнти:

1 ст. л. оливкової олії
1 каштан з горіхами, очищений
200 р моркви
1 ст. л. порошку каррі
100 г червоної сочевиці
700 мл овочевого бульйону
кокосове молоко
коріандр і наан хліб, щоб служити

Популярні новини зараз
В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться Для ФОП вступили у дію нові правила Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається" Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися
Показати ще

Приготування:

1. Нагріваємо олію у великій каструлі, додаємо каштан і моркву, готуємо протягом 1 хвилини, потім перемішуємо в порошку каррі і варимо ще 1 хвилину. Премешиваем в чечевицах, овочевому бульйоні і кокосовому молоці. Доводимо до кипіння, потім вимикаємо вогонь і тушкуємо протягом 15-18 хвилин, поки все не стане м'яким.

2. Збиваємо в блендері або кухонному комбайні до однорідної консистенції. Приправляємо і подаємо.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт пряного фалафеля.