Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 25 хвилин

Порції: 6

Інгредієнти:

1 ст. л. оливкової олії
1 каштан з горіхами, очищений
200 р моркви
1 ст. л. порошку каррі
100 г червоної сочевиці
700 мл овочевого бульйону
кокосове молоко
коріандр і наан хліб, щоб служити

Популярні новини зараз
"З нас деруть три шкіри, цинічно та жорстоко": експерт пояснив, як можна було виправити ситуацію Готуйтеся до нових платіжок: для українців подорожчають дві важливі комунальні послуги Повістки та перевірки на вулицях: ТЦК готуються до посиленої мобілізації Платити за електроенергію потрібно по-новому: постачальник послуг попередив споживачів
Показати ще

Приготування:

1. Нагріваємо олію у великій каструлі, додаємо каштан і моркву, готуємо протягом 1 хвилини, потім перемішуємо в порошку каррі і варимо ще 1 хвилину. Премешиваем в чечевицах, овочевому бульйоні і кокосовому молоці. Доводимо до кипіння, потім вимикаємо вогонь і тушкуємо протягом 15-18 хвилин, поки все не стане м'яким.

2. Збиваємо в блендері або кухонному комбайні до однорідної консистенції. Приправляємо і подаємо.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт пряного фалафеля.