Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 18 хвилин

Порції: 12

Інгредієнти:

140 г золотого цукру
200 г простого борошна
1 ч. л. соди
100 мл натурального йогурту
2 великих яйця
1 ч. л. екстракту ванілі
140 г масла, розплавленого, плюс додатково для змащування
12 ч. л. малинового варення

Популярні новини зараз
Зміни в правилах обміну валюти: заначка може перетворитися на розчарування Терміново біжіть до супермаркету, поки не почалися тривалі відключення світла: що потрібно купити кожному українцеві "Тисяча Зеленського": як батькам отримати гроші за своїх дітей Штрафи за дрова: українцям підказали, як уникнути покарання за деревину на своєму подвір'ї
Показати ще

Приготування:

1. Нагріваємо піч до 190 градусів. Злегка змащуємо форму з 12 отворами для кексів. Поміщаємо 140 г цукру, борошна і соди в миску і змішуємо. У глечику збиваємо разом йогурт, яйця і ваніль. Висипаємо вміст глечика і розтоплене масло в сухі інгредієнти і швидко змішуємо металевою ложкою, щоб поєднати.

2. Поділяємо дві третини суміші між отворами для булочок. Ретельно додаємо 1 ч. л. варення в центр кожного, потім накриваємо залишилася сумішшю. Випікаємо протягом 16-18 хвилин.

3. Залишаємо кекси охолонути протягом 5 хвилин, перш ніж виймати.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт лосося теріякі з кунжутом.