Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 20 хвилин

Порції: 2

Інгредієнти:

1 ч. л. рослинного масла
1 великий цибулю
1 свиняче філе паніроване
150 мл бульйону
1 ст. л. сої
1 ч. л. міріна
1 ч. л. цукру
2 великих яйця
200 г приготованого рису
дрібно нарізану цибулю

Популярні новини зараз
Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається" За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти
Показати ще

Приготування:

1. Нагріваємо олію на сковороді обсмажуємо нарізану цибулю до золотисто-коричневого кольору, потім додаємо свинину, поклавши його посередині каструлі. Змішуємо бульйон, сою, мірін і цукор разом і виливаємо три чверті суміші навколо тонкацу. Готуємо пару хвилин, щоб соус трохи загус.

2. Додаємо збиті яйця навколо тонкацу і готуємо 2-3 хвилини, поки яйце не буде приготовлено, але все ще трохи рідке. Поділяємо рис між двома чашами, потім зверху викладаємо тонкацу, посипаємо цибулею і негайно подаємо.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт апельсинового торта.