Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 50 хвилин

Порції: 8

Інгредієнти:

100 г фундука
140 г борошна
175 г вершкового масла
140 г золотого цукру
2 великих яйця
5 маленьких груш
50 г темного шоколаду
2 ст. л. абрикосового варення

Популярні новини зараз
Коли скасують графіки відключення світла: хто та як формував черги Розмір виплат зміниться: що чекає на пенсіонерів у 2025 році Багатогодинні черги до ТЦК відміняються: у "Резерв+" запрацювала довгоочікувана функція Штрафи за дрова: українцям підказали, як уникнути покарання за деревину на своєму подвір'ї
Показати ще

Приготування:

1. Розігріваємо духовку до 140 градусів. Змащуємо маслом форму для випічки 20 див. Подрібнюємо фундук в кухонному комбайні до тих пір, поки він не стане досить хорошим. Додаємо борошно і швидко перемішуємо. Додаємо масло і збиваємо, поки він не утворює крихти. Додаємо цукор і яйця і швидко збиваємо. Очищаємо серцевину і нарізаємо дві груші. Змішуємо груші і шоколад і додаємо в тісто.

2. Поміщаємо суміш у підготовлену форму і розгладжуємо її. Очищаємо і нарізаємо залишилися груші і розкидаємо по верхній частині торта. Випікаємо протягом 50-60 хвилин. Охолоджуємо у формі протягом 10 хвилин.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт імбирною курочки.