Час підготовки: менше 30 хвилин
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяЧас приготування: 50 хвилин
Порції: 8
Інгредієнти:
100 г фундука
140 г борошна
175 г вершкового масла
140 г золотого цукру
2 великих яйця
5 маленьких груш
50 г темного шоколаду
2 ст. л. абрикосового варення
Приготування:
1. Розігріваємо духовку до 140 градусів. Змащуємо маслом форму для випічки 20 див. Подрібнюємо фундук в кухонному комбайні до тих пір, поки він не стане досить хорошим. Додаємо борошно і швидко перемішуємо. Додаємо масло і збиваємо, поки він не утворює крихти. Додаємо цукор і яйця і швидко збиваємо. Очищаємо серцевину і нарізаємо дві груші. Змішуємо груші і шоколад і додаємо в тісто.
2. Поміщаємо суміш у підготовлену форму і розгладжуємо її. Очищаємо і нарізаємо залишилися груші і розкидаємо по верхній частині торта. Випікаємо протягом 50-60 хвилин. Охолоджуємо у формі протягом 10 хвилин.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт імбирною курочки.