Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 40 хвилин

Порції: 6

Інгредієнти:

4 ст. л. кетчупу
4 зубчики часнику
3 ст. л. м'якого коричневого цукру
4 ст. л. солодкого чилі
4 ст. л. соєвого соусу
1 кг курячих крил
1 невелика біла капуста
3 великі моркви

Популярні новини зараз
В українців масово горять холодильники: як зберегти техніку під час відключень світла Українців, які відкладали долари чи євро змусять сплатити штраф: 20% від суми Пенсіонерам призначили до виплат додаткові 940 гривень: хто перший у списках Платити за електроенергію потрібно по-новому: постачальник послуг попередив споживачів
Показати ще

8 ст. л. легкого салатного крему або майонезу

Приготування:

1. Нагріваємо духовку до 200 градусів. У великій мисці змішуємо кетчуп, часник, цукор, половину солодкого соусу чилі соєвий соус з деякою приправою. Змішуємо в крилах щоб вони поєднувалися, щоб всі вони були покриті. Переносимо у великий піддон для смаження або два невеликих, в один шар. Смажимо протягом 35-40 хвилин до готовності і золотистого кольору.

2. Між тим, змішуємо овочі з рештою соусом чилі, салатним кремом або майонезом і приправою. Складаємо крила на велике блюдо і переносимо в сервірувальну тарілку.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт "бабусиної" бісквіта.