Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 20 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

1 ½ ст. л. арахісового масла
500 г свинячих стейків
2 цибулі-шалот
1 ст. л. дрібно натертого імбиру
1 червоний перець чилі
75 г коричневого цукру
1 ст. л. рибного соусу
1-2 ч. л. чилі соусу
4 цибулини
приготований на пару рис, для подачі

Популярні новини зараз
За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям "Йо**на ти в рот": п'яні ТЦК-кашники силоміць "упакували" волонтера і з кулаками накинулися на жінок Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками
Показати ще

Приготування:

1. Нагріваємо 1 ст. л. олії в сковороді на високій температурі і перемішуємо свинину партіями до повного обсмажування. Видаляємо з допомогою щілинної ложки і відкладаємо в сторону.

2. Повертаємо вогонь вниз і додаємо масло, що залишилося, потім перемішуємо в луці-шалоте, імбир і чілі. Готуємо на повільному вогні кілька хвилин, поки не почне пом'якшуватися. Додаємо цукор, рибний соус і 200 мл води до каструлі і перемішуємо всі разом. Доводимо до кипіння, помішуючи, щоб цукор розчинився, потім повертаємо свинину на сковорідку. Кип'ятимо енергійно протягом 8-10 хвилин, поки соус не загусне, щоб покрити м'ясо і стати глянсовим. Посипаємо зеленню і подаємо з приготованим на пару рисом.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт лосося теріякі з кунжутом.