Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 5 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

1 ст. л. соняшникової олії
300 г заморожених овочів
140 г грибів
2 ст. л. тайській зеленої пасти каррі
400 г кокосового молока
200 мл рослинного або рибного бульйону
300 г середній прямий локшини
200 г сирих креветок

Популярні новини зараз
Боржників "обчистять" автоматично і без попередження – податкова списує не питаючи В школах пропонують запровадити нові правила: за що суворо каратимуть Світло вимикають, а платіжка не зменшується: чому неможливо зекономити під час відключень Можна не платити: українцям скасували дві комунальні платіжки
Показати ще

Приготування:

1. Нагріваємо казанок з опуклим днищем, додаємо масло, потім обсмажуємо овочі і гриби протягом 2-3 хвилин. Виймаємо і відкладаємо в сторону, потім додаємо пасту каррі на сковорідку і обсмажуємо протягом 1 хвилини.

2. Вливаємо кокосове молоко і бульйон. Доводимо до кипіння, опускаємо локшину і креветки, потім зменшуємо вогонь і тушкуємо протягом 4 хвилин, поки креветки не будуть приготовані. Перемішуємо в овочах, потім подаємо.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт курки з лимоном і кешью.