Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 5 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

100 г печива з імбирним горіхом
2 хрустких батончика
30 г несолоного масла, розплавленого
150 мл подвійних вершків

Популярні новини зараз
Коли скасують графіки відключення світла: хто та як формував черги Терміново біжіть до супермаркету, поки не почалися тривалі відключення світла: що потрібно купити кожному українцеві Масштабне березневе підвищення пенсій: 2300 отримають не всі Не наплутайте з показниками лічильників цього місяця: Нафтогаз звернувся до українців
Показати ще

150 г темного шоколаду, нарізаного на дрібні шматочки
180 г вершкового сиру
60 г кристалізованого імбиру, нарізаного невеликими шматками

Приготування:

1. Змішуємо імбирні горіхи в крихти в кухонному комбайні, потім змішуємо з 1 батончиком, зламаний, поки він не стане маленькими шматками. Додаємо масло і щіпку солі і збиваємо. Ложкою викладаємо в 4 склянки.

2. Нагріваємо подвійний крем в каструлі на середньому вогні до тих пір, поки він не досягне кипіння. Поміщаємо шоколад в миску і виливаємо гарячий крем над шоколадом. Змішуємо, щоб розтопити шоколад, потім перемішуємо з вершковим сиром і імбиром.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт курячих крилець в медовому соусі.