Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 10 хвилин

Порції: 8

Інгредієнти:

250 мл подвійних вершків
250 г 70% темного шоколаду
1 буханець чіабати, дрібно нарізана
оливкову олію
морська сіль

Популярні новини зараз
Зміни в правилах обміну валюти: заначка може перетворитися на розчарування Пенсіонери ВПО можуть отримати солідну надбавку: що для цього потрібно Масштабне березневе підвищення пенсій: 2300 отримають не всі Не наплутайте з показниками лічильників цього місяця: Нафтогаз звернувся до українців
Показати ще

Приготування:

1. Нагріваємо вершки в каструлі з важким дном, поки вони не стануть теплим, але не киплячою. Беремо сковороду з вогню, потім додаємо шоколад в каструлю з вершками і залишаємо на деякий час розплавитися, потім перемішуємо дерев'яною ложкою. Залишаємо, щоб охолодитися.

2. Розрізаємо хліб на дрібні шматочки і тости з кожної сторони. Подаємо ганаш в склянках. Поливаємо оливковою олією і посипаємо морською сіллю.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт кокосового хліба.