Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 15 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

400 г спагеті
1 ст. л. оливкової олії
2 зубчики часнику, подрібнені
щіпка пластівців чилі
227 г помідорів
2 х 95 м сардини в томатному соусі
100 г чорних маслин, грубо нарізаного
1 ст. л. каперсів
невелика жменя петрушки, нарізана

Популярні новини зараз
Влаштувався на роботу — забудь про ТЦК: юрист роз’яснив несподівану норму для призовників Мобілізація пенсіонерів: до війська хочуть залучати чоловіків віком від 60 років Українців штрафуватимуть за готівку: готуйтесь викласти 17 тисяч Клієнти на межі бунту: ПриватБанк стягує комісію за відсутність операцій по карті
Показати ще

Приготування:

1. Готуємо спагетті у великій каструлі з киплячою солоною водою відповідно до інструкції на упаковці. Між тим, робимо соус. Нагріваємо олію в середній каструлі і варимо часник протягом 1 хв. Додаємо пластівці чилі, помідори і сардини. Нагріваємо протягом 2-3 хвилин, потім перемішуємо в маслинах, каперсах і більшої частини петрушки. Добре змішуємо.

2. Зливаємо макарони, залишивши пару стінок води. Додаємо макарони в соус і добре перемішуємо, додавши запасну воду, якщо соус трохи густий. Поділяємо між 4 тарілками і посипаємо залишилася петрушкою.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт шоколадного торта з мармеладної глазур'ю.