Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 3 хвилини

Порції: 4

Інгредієнти:

250 г свіжої полуниці
25 г лимонного цукру
140 г міні-зефіру
200 мл вершків

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

Приготування:

1. Поміщаємо всі інгредієнти, крім 2 полуниць, в каструлю разом з 100 мл води і цукру. На середньому вогні варимо полуницю до тих пір, поки вона не стане м'якою, близько 3 хвилин. Знімаємо з вогню і подрібнюємо ягоди, використовуючи вилку, поки вона не стане цілісною. Додаємо зефіри, потім помішуємо їх в гарячій полуниці, поки вони не розчинилися. Залишаємо охолонути.

2. Збиваємо вершки. Додаємо вершки в охолоджену полуничну суміш, потім ложкою кладемо в одну миску або окремі каструлі і охолоджуємо приблизно на 2 години або до готовності. Вирізаємо зарезервовану полуницю навпіл і використовуємо для прикраси.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт домашніх пряників.