Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 45 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

1 щука

Популярні новини зараз
Пенсіонерів змусять повернути частину виплат державі Українцям дозволили не сплачувати за комунальні послуги: коли рахунки можна "заморозити" Дають лише 3 дні: в Україні змінилися правила повісток поштою, що це змінює для чоловіків Українців попередили про три місяці без пенсії: у кого будуть проблеми з ПФУ
Показати ще

1 лимон

3 ст. л. майонезу

сіль і перець за смаком

спеції за смаком (паприка, коріандр, петрушка, майоран, базилік, кріп)

Приготування:

1. Очищаємо і виймаємо нутрощі зі щуки.

2. Нарізаємо лимон кільцями і викладаємо в порожнину риби в ряд.

3. Змішуємо майонез і спеції. Потім змащуємо рибу з двох сторін і викладаємо на фольгу.

4. Зверху кладемо ще 2 кільця лимона і гарненько запечатуємо щуку у фольгу.

5. Запікаємо рибу в попередньо розігрітій до 200 градусів духовці 20 хвилин. Потім відкриваємо фольгу і випікаємо ще 10-15 хвилин.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт ледачих голубців з рисом.