Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 45 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

1 щука

Популярні новини зараз
Гороскоп на сьогодні 17 жовтня: порядок тельців, спілкування левів та усамітнення скорпіонів Правило трьох місяців: чи зникне розшук ТЦК автоматично за строком давності Пенсії перерахують позапланово: хто може отримати більше грошей Пенсію скоротять на 75%: хто втратить право на більшу частину виплати
Показати ще

1 лимон

3 ст. л. майонезу

сіль і перець за смаком

спеції за смаком (паприка, коріандр, петрушка, майоран, базилік, кріп)

Приготування:

1. Очищаємо і виймаємо нутрощі зі щуки.

2. Нарізаємо лимон кільцями і викладаємо в порожнину риби в ряд.

3. Змішуємо майонез і спеції. Потім змащуємо рибу з двох сторін і викладаємо на фольгу.

4. Зверху кладемо ще 2 кільця лимона і гарненько запечатуємо щуку у фольгу.

5. Запікаємо рибу в попередньо розігрітій до 200 градусів духовці 20 хвилин. Потім відкриваємо фольгу і випікаємо ще 10-15 хвилин.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт ледачих голубців з рисом.