Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 1 год

Порції: 10

Інгредієнти:

3,5 склянки борошна

Популярні новини зараз
Гороскоп на сьогодні, 20 квітня: неділя викликів і рішучості – кому посміхнеться удача, а кого чекають неприємні сюрпризи Гороскоп на сьогодні, 19 квітня: субота непередбачуваних змін і несподіваних зустрічей В українців "відіжмуть" землю, а ви і не знатимете – як убезпечити майно Старі квартири обкладають податком: українці скоро отримають листи
Показати ще

1 склянка води

4 ст. л. рослинного масла

1 ч. л. цукру

5 помідорів

200 г бринзи

2 зубчики часнику

зелень і сіль за смаком

Приготування:

1. Нарізаємо помідори, часник і зелень. Розминаємо бринзу виделкою. Перемішуємо все разом.

2. Доводимо воду до кипіння. Додаємо цукор, сіль і масло. Потім додаємо борошно і вимішуємо тісто. Відкладаємо на 30 хвилин.

3. Розкачуємо тісто, викладаємо на нього кільця помідорів і начинку, накриваємо іншою частиною тіста. Потім за допомогою склянки вирізаємо пиріжки по контурах помідора.

4. Нагріваємо сковороду з олією. Обсмажуємо пиріжки до готовності. Викладаємо на кухонний папір. Подаємо.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт фаршированих перців з індичкою.