Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 1 год

Порції: 10

Інгредієнти:

3,5 склянки борошна

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 15-21 липня для всіх знаків Зодіаку: здійснення бажань Риб, відсутність зв'язку Скорпіонів та радість Раків Українці в паніці змітають із полиць пристрої для зарядки: ціни починають не кусатися, а з'їдати Тарифи на воду різко підняли: скільки коштуватиме куб, ціни по областях Українці отримають від ПФУ нові виплати, і це не пенсія: кому прийдуть додаткові гроші
Показати ще

1 склянка води

4 ст. л. рослинного масла

1 ч. л. цукру

5 помідорів

200 г бринзи

2 зубчики часнику

зелень і сіль за смаком

Приготування:

1. Нарізаємо помідори, часник і зелень. Розминаємо бринзу виделкою. Перемішуємо все разом.

2. Доводимо воду до кипіння. Додаємо цукор, сіль і масло. Потім додаємо борошно і вимішуємо тісто. Відкладаємо на 30 хвилин.

3. Розкачуємо тісто, викладаємо на нього кільця помідорів і начинку, накриваємо іншою частиною тіста. Потім за допомогою склянки вирізаємо пиріжки по контурах помідора.

4. Нагріваємо сковороду з олією. Обсмажуємо пиріжки до готовності. Викладаємо на кухонний папір. Подаємо.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт фаршированих перців з індичкою.