Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 10 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

500 г селери

Популярні новини зараз
У Києві найважча ситуація зі світлом: Укренерго про стан енергосистеми Карткові перекази за новими правилами: кого банк відправить у "чорний список" Соціальні виплати платитимуть по-новому: як тепер можна отримувати допомогу Перевірять гаманець і банківські рахунки: українцям назвали нові вимоги для виїзду в ЄС
Показати ще

100 г петрушки

1 гранат

1 лимон

50 мл оливкової олії

чорний перець за смаком

Приготування:

1. Очищаємо селера і нарізаємо стебла на маленькі шматочки. Подрібнюємо петрушку і поливаємо оливковою олією і лимонним соком.

2. Очищаємо гранат. Додаємо в миску зерна граната і перець. Подаємо разом з основною стравою або самостійно.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт овочевого супу-пюре всього за 15 хвилин.