Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 1 год

Порції: 4

Інгредієнти:

800 г баклажанів

Популярні новини зараз
Для українців вигадали нові платіжки: тарифи не підніматимуть, але платити доведеться більше ТЦК може відібрати важливий документ – українців попередили про чергову пастку Кабачки в сметані будуть кращими за гриби: цей рецепт стане вашим улюбленим на літо І світло буде, і заплатимо менше: українцям підказали, як зменшити суми у платіжках
Показати ще

500 г помідорів

2 зубчики часнику

1,5 ст. л. винного оцту

2 ст. л. рослинного масла

сіль за смаком

2 свіжих червоних перця

Приготування:

1. Баклажани розрізаємо вздовж і готуємо на грилі або в духовці протягом півгодини, поки вони не стануть м'якими. Перець запікаємо на 25 хвилин. Потім очищаємо овочі і даємо охолонути.

2. Помідори очищаємо, потім нарізаємо і обдаємо окропом. Натираємо на великій тертці.

3. Баклажани та перці розрізаємо на дрібні шматочки, щоб перетворити в кашу. Натираємо пів цибулини на крупній тертці.

4. У блендері збиваємо часник і оливкову олію.

5. Все перемішуємо до однорідності.

6. Додаємо часник і винний оцет, приправляємо за смаком. Подаємо з хлібом.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт сырников.