Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 1 год

Порції: 12

Інгредієнти:

4 моркви

Популярні новини зараз
"Бусифікацію" обіцяють викорінити: ТЦК застосують новий підхід до мобілізації Багатогодинні черги до ТЦК відміняються: у "Резерв+" запрацювала довгоочікувана функція Пенсіонерам приготували доплати: хто отримає надбавку до пенсії понад 2 тисячі гривень Українців попередили про три місяці без пенсії: у кого будуть проблеми з ПФУ
Показати ще

1,5 склянки борошна

1,5 ч. л. пекарського порошку

1 ч. л. кориці

0,5 ч. л. соди

0,5 ч. л. мускатного горіха

0,5 ч. л. меленого імбиру

¾ склянки рослинного масла

3 яйця

1 ч. л. ванільного екстракту

¾ ч. л. солі

Приготування:

1. Натираємо моркву на крупній тертці. Далі змішуємо борошно, пекарський порошок, соду, сіль, корицю, імбир і мускатний горіх.

2. Збиваємо масло, яйця і коричневий цукор міксером. Додаємо туди моркву і ваніль. Збиваємо до однорідності. Потім поступово додаємо борошно, збиваючи.

3. Викладаємо тісто у формочки для кексів. розігріваємо духовку до 190 градусів протягом 20-25 хвилин. Перед подачею на стіл посипаємо цукровою пудрою.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт баклажанної ікри.