Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

500 г пасти феттучині

Популярні новини зараз
Українців, які відкладали долари чи євро змусять сплатити штраф: 20% від суми Важливо для кожного пенсіонера: українців попередили про зміни Штрафу не буде, але заплатити доведеться більше: чим загрожує ігнорування повірки лічильника Готуйтеся до нових платіжок: для українців подорожчають дві важливі комунальні послуги
Показати ще

300 г гарбуза

200 г печериць

500 мл курячого бульйону

50 г вершкового масла

4 зубчики часнику

100 г сметани

50 мл рослинного масла

50 г сиру пармезан

20 г петрушки

сіль і перець за смаком

Приготування:

1. Нарізаємо гриби і обсмажуємо їх на рослинному маслі до золотавої скоринки, додаємо дрібно порізаної петрушки, перемішуємо і знімаємо з вогню.

2. У каструлі розтоплюємо вершкове масло й обсмажуємо м'якоть гарбуза, приправляємо і смажимо 5 хвилин постійно помішуючи, далі додаємо сметану, пармезан, гриби з часником і готуємо ще 10 хвилин, помішуючи.

3. У каструлі варимо локшину до аль денте. Змішуємо її з гарбузовим соусом і подаємо, посипаючи зверху пармезаном.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт морквяного кексу з імбиром і корицею.