Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 15 хвилин

Порції: 6

Інгредієнти:

500 г маскарпоне

Популярні новини зараз
Плюс 570 грн до основної виплати: пенсіонери отримають надбавку у листопаді Повістки поштовим листом: ТЦК поставило новий ультиматум Літні українці загнані в глухий кут: у Мінсоцполітики анонсували перерахунок "старих" пенсій Перші снігопади: українців попередили про погоду
Показати ще

5 яєць

30 г ванільного цукру

100 г цукрової пудри

4 ст. л. меленої кави

2 палички кориці

18 шт. печива савоярді

10 г какао-порошку

60 мл лікеру

250 г розмороженої малини

м'ята

Приготування:

1. Відокремлюємо білки від жовтків. Білки збиваємо на середній швидкості 3 хвилини, а жовтки збиваємо разом з цукровою пудрою.

2. Змішуємо в мисці маскарпоне і ванільний цукор. Обережно додаємо яєчну масу. Збиваємо до однорідності.

3. Заливаємо окропом каву і корицю. Тим часом розламуємо печиво на половинки і розподіляємо їх по скляним формам.

4. Кожну порцію печива заливаємо 10 мл лікеру і 40-50 мл кави. Потім викладаємо маскарпоне. Ставимо в холодильник на кілька годин.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт курячої печінки з медовим цибулею.