Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порції: 2

Інгредієнти:

4 шт. риби хека

Популярні новини зараз
"Найстрашніше, що це початок": відома астрологиня попередила українців про небезпеку Зміни в правилах обміну валюти: заначка може перетворитися на розчарування Терміново біжіть до супермаркету, поки не почалися тривалі відключення світла: що потрібно купити кожному українцеві Пенсіонерам "навісять" новий фінансовий тягар: ніяких пільг не чекайте
Показати ще

3 зубчики часнику

3 ст. л. рубаної петрушки

1 лавровий лист

4 ст. л. оливкової олії

Приготування:

1. Очищаємо, подрібнюємо часник і петрушку. Масло розігріваємо на сковороді, потім додаємо часник, а через пару хвилин петрушку.

2. Рибу солимо і викладаємо на сковороду. Додаємо лавровий лист. Обсмажуємо протягом 10 хвилин, потім перевертаємо і стільки ж смажимо з іншого боку.

3. Готову рибу кладемо на тарілку, поливаємо зверху зеленим часниковим соусом і подаємо.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт тірамісу з малиною і м'ятою.