Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

400 г рису

Популярні новини зараз
Менше пільг і більше вимог: соціальну допомогу платитимуть за новими критеріями Чоловіки можуть втратити бронювання: кому варто готуватись до мобілізації Пенсію можна підвищити майже на 300 гривень: яку довідку треба передати до ПФУ Зміни у мобілізації з 1 травня: Генштаб оголосив про важливе нововведення
Показати ще

½ головки цибулі

1 головка червоної цибулі

1 стебло селери

1,5 л курячого бульйону

300 г лисичок

4 зубчика часнику

20 г петрушки

100 мл вершків

100 г вершкового масла

сіль і перець за смаком

Приготування:

1. Цибулю і селеру обсмажуємо в олії до пом'якшення, потім додаємо 200 г лисичок і тушкуємо до готовності додаємо рис. Далі обсмажуємо рис кілька хвилин, вливаємо третину бульйону, приправляємо і тушкуємо на повільному вогні постійно помішуючи і додаючи по трохи залишок бульйону.

2. Тим часом обсмажуємо залишок лисичок на іншій сковороді. Коли вони випустять весь сік, додаємо часник, обсмажуємо пару хвилин і посипаємо петрушкою.

3. Коли рис готовий, вимикаємо плиту і додаємо вершки. Подаємо все разом.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт пісочного пирога з варенням.