Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порції: 6

Інгредієнти:

500 г білих грибів

Популярні новини зараз
Зміни в правилах обміну валюти: заначка може перетворитися на розчарування Пенсіонерам приготували доплати: хто отримає надбавку до пенсії понад 2 тисячі гривень Не наплутайте з показниками лічильників цього місяця: Нафтогаз звернувся до українців Мобілізацію урівняли для всіх: українцям оголосили вердикт щодо економічного бронювання
Показати ще

150 г сметани

100 мл вершків

1 кг яловичої вирізки

500 мл яловичого бульйону

100 мл білого сухого вина

сіль і перець за смаком

100 мл рослинного масла

1 ст. л. гірчиці

Приготування:

1. Нарізаємо яловичину тонкими скибочками. Обсмажуємо на сковороді попередньо посоливши м'ясо. Готуємо до кричневої скоринки.

2. У сотейник наливаємо біле вино і випарюємо на три чверті на високому вогні. Додаємо бульйон і випаровуваємо на половину.

3. На сковороді обсмажуємо гриби. До бульйону додаємо сметану і готуємо на середньому вогні. Коли соус загусне приправляємо його.

4. Додаємо в гриби обсмажене м'ясо, заливаємо соусом, доводимо до кипіння, після чого тушкуємо ще 3 хвилини.

5. Додаємо гірчицю і подаємо разом з рисом або локшиною.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт різотто з лисичками.