Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порції: 6

Інгредієнти:

500 г білих грибів

Популярні новини зараз
Для українців вигадали нові платіжки: тарифи не підніматимуть, але платити доведеться більше Усі надії лише на індексацію: як в Україні зміняться пенсії у 2025 році Українці не можуть скористатися перевагами двозонних лічильників: чому немає обіцяної економії Мобільний інтернет зник разом зі світлом: легкі способи залишатися на зв'язку навіть при тотальному блекауті
Показати ще

150 г сметани

100 мл вершків

1 кг яловичої вирізки

500 мл яловичого бульйону

100 мл білого сухого вина

сіль і перець за смаком

100 мл рослинного масла

1 ст. л. гірчиці

Приготування:

1. Нарізаємо яловичину тонкими скибочками. Обсмажуємо на сковороді попередньо посоливши м'ясо. Готуємо до кричневої скоринки.

2. У сотейник наливаємо біле вино і випарюємо на три чверті на високому вогні. Додаємо бульйон і випаровуваємо на половину.

3. На сковороді обсмажуємо гриби. До бульйону додаємо сметану і готуємо на середньому вогні. Коли соус загусне приправляємо його.

4. Додаємо в гриби обсмажене м'ясо, заливаємо соусом, доводимо до кипіння, після чого тушкуємо ще 3 хвилини.

5. Додаємо гірчицю і подаємо разом з рисом або локшиною.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт різотто з лисичками.