Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 25 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

600 г яловичини

Популярні новини зараз
Світла не буде, а дітей відправлять додому: школи та садки готуються закривати Карткові перекази за новими правилами: кого банк відправить у "чорний список" "Час спливає": експерт, який передбачав повномасштабне вторгнення, приголомшив новим прогнозом Соціальні виплати платитимуть по-новому: як тепер можна отримувати допомогу
Показати ще

2 помідора

5 штук пікулі

12 оливок без кісточок

200 г сиру

5 ст. л. кетчупу

5 ст. л. майонезу

сіль і перець за смаком

4 булочки

Приготування:

1. З яловичини робимо фарш, формуємо круглі котлетки і обсмажуємо до чорної кірочки.

2. Булки розрізаємо навпіл, на нижній шар викладаємо інгредієнти в такому порядку: помідори, котлети, пікулі, нарізані кружечками і оливки приплюснуті ножем. Далі сир, майонез і кетчуп. Накриваємо верхньою частиною булочки.

3. Кладемо на велику сковороду або на гриль. Готуємо, поки сир не розплавиться.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт сирного печива.