Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 25 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

600 г яловичини

Популярні новини зараз
Чоловікам пропонують останній шанс: як вирішити проблеми з ТЦК віддалено Податкова остаточно залізе в гаманці українців: банки почнуть здавати інформацію про рахунки Після індексації пенсії в Україні насправді зменшилися Гороскоп на сьогодні, 19 квітня: субота непередбачуваних змін і несподіваних зустрічей
Показати ще

2 помідора

5 штук пікулі

12 оливок без кісточок

200 г сиру

5 ст. л. кетчупу

5 ст. л. майонезу

сіль і перець за смаком

4 булочки

Приготування:

1. З яловичини робимо фарш, формуємо круглі котлетки і обсмажуємо до чорної кірочки.

2. Булки розрізаємо навпіл, на нижній шар викладаємо інгредієнти в такому порядку: помідори, котлети, пікулі, нарізані кружечками і оливки приплюснуті ножем. Далі сир, майонез і кетчуп. Накриваємо верхньою частиною булочки.

3. Кладемо на велику сковороду або на гриль. Готуємо, поки сир не розплавиться.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт сирного печива.