Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 1 год

Порції: 12

Інгредієнти:

400 мл молока

Популярні новини зараз
Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Українцям збільшать доплати та пільги: коли можна буде отримати Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи
Показати ще

10 г дріжджів

220 г цукру

½ ч. л. солі

800 г борошна

150 г вершкового масла

2 ст. л. меленої кориці

1 яєчний жовток

Приготування:

  1. Підігріваємо молоко до 37 градусів, воно має бути теплим, додаємо дріжджі і 100 г вершкового масла. Потім сіль і 110 г цукру.
  2. Замішуємо тісто, поступово додаючи борошно. Залишаємо його на 30-50 хвилин під рушником.
  3. Розкачуємо тісто до 3 мм. Змащуємо маслом, посипаємо корицею і цукром і складаємо навпіл. Тісто розрізаємо на смужки шириною близько 2,5 см.
  4. Скручуємо тісто в булочку. Змащуємо булочки яєчним жовтком і випікаємо в духовці близько 15 хвилин.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт різотто з лисичками.