Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 45 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

1 кг цвітної капусти

Популярні новини зараз
"Тварі ви, ви не люди": обленерго довело пенсіонера до смерті через вимогу стояти в чергах Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи
Показати ще

1 кг кабачків

700 г солодкого перцю

500 г помідорів

250 г цибулі

сіль за смаком

200 г моркви

рослинне масло за смаком

Приготування:

1. Дрібно кришимо цибулю, моркву натираємо на середній тертці.

2. Поділяємо капусту, кабачки нарізаємо кубиками, перець соломкою.

3. Обсмажуємо цибулю на рослинній олії, додаємо моркву, капусту, кабачки, перець і тушкуємо під кришкою 10 хвилин.

4. Далі додаємо помилоры, приправляємо і тушкуємо до готовності. Готове рагу посипаємо зеленню.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт шведських булочок з корицею.