Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 45 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

1 кг цвітної капусти

Популярні новини зараз
Пенсіонери можуть оформити надбавку понад 1000 грн: не всі про це знають Пенсіонерів обкладуть податками: у кого держава забиратиме частину виплат Водіїв попередили про важливий документ: не подбаєте – готуйте валізу грошей Старі квартири обкладають податком: українці скоро отримають листи
Показати ще

1 кг кабачків

700 г солодкого перцю

500 г помідорів

250 г цибулі

сіль за смаком

200 г моркви

рослинне масло за смаком

Приготування:

1. Дрібно кришимо цибулю, моркву натираємо на середній тертці.

2. Поділяємо капусту, кабачки нарізаємо кубиками, перець соломкою.

3. Обсмажуємо цибулю на рослинній олії, додаємо моркву, капусту, кабачки, перець і тушкуємо під кришкою 10 хвилин.

4. Далі додаємо помилоры, приправляємо і тушкуємо до готовності. Готове рагу посипаємо зеленню.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт шведських булочок з корицею.