Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 20 хвилин

Порції: 12

Інгредієнти:

3 ст. л. цукру

Популярні новини зараз
Енергетики розповіли, чи вводитимуть аварійні відключення світла під час холодів ПриватБанк попередив про нові тарифи з 1 січня: за що доведеться платити Нові ліміти на карткові перекази: які обмеження діють і кого стосуються Схема з лічильниками: українцям нараховують космічні борги за світло
Показати ще

3 яблука

2 яйця

щіпка ваніліну

щіпка солі

1 склянка борошна

сода на кінчику ножа

Приготування:

1. Очищаємо і натираємо яблука на крупній тертці. Змішуємо з цукром і яйцями.

2. Додаємо ваніль, соду і борошно. Борошно додаємо поступово, щоб тісто мало консистенцію густої сметани.

3. Розігріваємо сковороду з вершковим маслом. Столовою ложкою викладаємо тісто на сковороду і смажимо оладки з обох боків до готовності.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт справжніх крабсбургеров.