Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 20 хвилин

Порції: 12

Інгредієнти:

3 ст. л. цукру

Популярні новини зараз
Зупинили за порушення – можуть доставити до ТЦК: нові правила мобілізації Українці отримають від ПФУ нові виплати, і це не пенсія: кому прийдуть додаткові гроші Мобільний інтернет зник разом зі світлом: легкі способи залишатися на зв'язку навіть при тотальному блекауті Українцям дадуть гроші на генератори та сонячні панелі — як забезпечити свою оселю електрикою і не залежати від графіків
Показати ще

3 яблука

2 яйця

щіпка ваніліну

щіпка солі

1 склянка борошна

сода на кінчику ножа

Приготування:

1. Очищаємо і натираємо яблука на крупній тертці. Змішуємо з цукром і яйцями.

2. Додаємо ваніль, соду і борошно. Борошно додаємо поступово, щоб тісто мало консистенцію густої сметани.

3. Розігріваємо сковороду з вершковим маслом. Столовою ложкою викладаємо тісто на сковороду і смажимо оладки з обох боків до готовності.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт справжніх крабсбургеров.