Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порції: 6

Інгредієнти:

180 г вершкового масла

Популярні новини зараз
Теріново змінюйте паспорт: українців не випустять за кордон із цими документами, кому треба бігти в ЦНАП Гороскоп на сьогодні 5 листопада: рутина стрільців, поїздки риб та спілкування раків Дітей у школах оцінюватимуть по-новому: що зміниться Грошей далі не буде: що має зробити кожен пенсіонер
Показати ще

195 г цукру

165 г борошна з розпушувачем

3 яйця

2 ч. л. лимонної цедри

1 ч. л. лимонного соку

цукрова пудра за смаком

Приготування:

1. Духовку розігріваємо до 160 градусів. Круглу форму для пирога змащуємо маслом і посипаємо борошном.

2. Збиваємо м'яке масло і 185 г цукру в міксері до однорідності. Потім, поступово додаємо яйця, добре збиваючи. Додаємо борошно, сік і цедру лимона, добре перемішуємо. Перекладаємо тісто в форму і посипаємо зверху цукром.

3. Випікаємо в духовці протягом години. Потім охолоджуємо 15 хвилин.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт сирного печива.