Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

600 г баклажанів

Популярні новини зараз
У Дніпрі підлітки два дні громили "Varus" та штурмували ТРЦ під російський реп із матами: "Жалюгідне видовище" Стосується одержувачів пенсій, субсидій та пільг: важливе попередження від ПФУ Зміни у мобілізації з 1 травня: Генштаб оголосив про важливе нововведення Пенсіонерам виплатять підвищені пенсії: хто отримає більше вже у квітні
Показати ще

2 зубчики часнику

свіжий чебрець за смаком

оливкова олія за смаком

1 ст. л. бальзамічного оцту

1 головка цибулі

500 мл води

сіль за смаком

Приготування:

1. Очищаємо і нарізаємо баклажани півкільцями. Очищаємо і подрібнюємо часник і цибулю. З гілочок чебрецю обриваємо листя.

2. На сковороді розігріваємо оливкову олію на середньому вогні. Кидаємо туди баклажани, чебрець і оцет. Перемішуємо і додаємо ще трохи оливкової олії.

3. У казані обсмажуємо цибулю і часник до м'якості, додаємо смажені баклажани, вливаємо воду і доводимо до кипіння. Варимо 20 хвилин.

4. Вміст каструлі збиваємо в блендері в пюре. Якщо необхідно, додаємо трохи води і приправляємо.

5. Готовий суп розливаємо по тарілках, прикрашаємо чебрецем і подаємо.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт овочевого рагу.