Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 40 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

1 кг свинини

Популярні новини зараз
Похід у ТЦК перевернув життя IT-фахівців: "Змінився світогляд. Це ж*па" Оштрафують навіть тих, хто вже оновив дані – кого повторно чекають в ТЦК Для українців вигадали нові платіжки: тарифи не підніматимуть, але платити доведеться більше Мобільний інтернет зник разом зі світлом: легкі способи залишатися на зв'язку навіть при тотальному блекауті
Показати ще

500 г сметани

4 зубчики часнику

чорний перець за смаком

0,3 ч. л. хмелі-сунелі

Приготування:

1. Промиваємо та нарізаємо м'ясо і викладаємо у форму для запікання.

2. У мисці змішуємо сметану і майонез, додаємо тертий часник, перець, спеції і ретельно перемішуємо.

3. Заливаємо цим соусом м'ясо і ставимо в духовку. Запікаємо приблизно 30 хвилин при температурі 250 градусів.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт курки з шафраном і фісташками.