Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 40 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

1 кг свинини

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

500 г сметани

4 зубчики часнику

чорний перець за смаком

0,3 ч. л. хмелі-сунелі

Приготування:

1. Промиваємо та нарізаємо м'ясо і викладаємо у форму для запікання.

2. У мисці змішуємо сметану і майонез, додаємо тертий часник, перець, спеції і ретельно перемішуємо.

3. Заливаємо цим соусом м'ясо і ставимо в духовку. Запікаємо приблизно 30 хвилин при температурі 250 градусів.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт курки з шафраном і фісташками.