Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

2 склянки борошна

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

200 г маргарину

1 кг яблук

1 яйце

1 ч. л. оцту

1 ч. л. кориці

100 г цукру

сіль за смаком

Приготування:

1. Відокремлюємо білок від жовтка. До половини склянки холодної води додаємо жовток і оцет. Перемішуємо і трохи солимо. Далі окремо змішуємо маргарин і борошно. Виливаємо туди жовток з оцтом. Ретельно перемішуємо до однорідності. Поділяємо тісто на 2 частини і залишаємо в холодильнику на 2 години.

2. Одну частину тіста тонко розкачуємо і викладаємо на змащене олією деко. На нього викладаємо дрібно нарізані яблука. Посипаємо сумішшю кориці і цукру. Другу частину теж тонко розкачуємо і кладемо зверху. Обрізаємо краї, змащуємо білком, проколюємо виделкою.

3. Розігріваємо духовку до 180 градусів і випікаємо пиріг приблизно 30 хвилин.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт свинини в часниковому соусі.