Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 45 хвилин

Порції: 6

Інгредієнти:

2 хурми

Популярні новини зараз
Гороскоп на 23 листопада для всіх знаків Зодіаку: Близнюки рулюватимуть суботою, Скорпіонів все-таки виведуть із себе Розмір виплат зміниться: що чекає на пенсіонерів у 2025 році "Бусифікацію" обіцяють викорінити: ТЦК застосують новий підхід до мобілізації Пенсіонерам "навісять" новий фінансовий тягар: ніяких пільг не чекайте
Показати ще

250 г вершкового масла

100 г цукру

250 г вівсяних пластівців

75 г борошна

Приготування:

1. Поділяємо хурму навпіл, ложкою виймаємо м'якоть, видаляємо кісточки. У каструлі розтоплюємо масло, додаємо цукор і м'якоть хурми. Ретельно перемішуємо до однорідності і знімаємо з вогню. Додаємо в каструлю до хурми геркулес і борошно. Уважно перемішуємо.

2. Розігріваємо духовку до 170 градусів. Деко застеляємо пергаментом і заливаємо в нього отриману суміш. Поміщаємо в духовку приблизно на 30 хвилин. Після, даємо охолонути, а потім нарізаємо смужками.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт грушевого пирога з шоколадом.