Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 45 хвилин

Порції: 6

Інгредієнти:

2 хурми

Популярні новини зараз
Масовані атаки по одному місту: військовий розкрив небезпечну стратегію ворога Довші канікули та вечірні зміни: як зміниться навчання в школах через відключення світла Українців попередили про посилення мобілізації з 1 січня: ТЦК працюватимуть на 7 локаціях Пенсії перерахують по-новому: кому додадуть майже 2 600 гривень
Показати ще

250 г вершкового масла

100 г цукру

250 г вівсяних пластівців

75 г борошна

Приготування:

1. Поділяємо хурму навпіл, ложкою виймаємо м'якоть, видаляємо кісточки. У каструлі розтоплюємо масло, додаємо цукор і м'якоть хурми. Ретельно перемішуємо до однорідності і знімаємо з вогню. Додаємо в каструлю до хурми геркулес і борошно. Уважно перемішуємо.

2. Розігріваємо духовку до 170 градусів. Деко застеляємо пергаментом і заливаємо в нього отриману суміш. Поміщаємо в духовку приблизно на 30 хвилин. Після, даємо охолонути, а потім нарізаємо смужками.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт грушевого пирога з шоколадом.