Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

4 шт райдужної форелі

Популярні новини зараз
Коли скасують графіки відключення світла: хто та як формував черги Пенсіонери ВПО можуть отримати солідну надбавку: що для цього потрібно Багатогодинні черги до ТЦК відміняються: у "Резерв+" запрацювала довгоочікувана функція Мобілізацію урівняли для всіх: українцям оголосили вердикт щодо економічного бронювання
Показати ще

100 г вершкового масла

250 г свіжих печериць

2 ст. л. лимонного соку

сіль і перець за смаком

300 мл вершків

1 ст. л. рубаної петрушки

Приготування:

1. Гарненько натираємо рибу сіллю і перцем зовні і всередині.

2. Розтоплюємо вершкове масло на сковороді, нарізаємо гриби і обсмажуємо їх приблизно 5 хвилин. Додаємо лимонний сік і приправляємо.

3. В іншій сковороді знову розтоплюємо вершкове масло і злегка обсмажуємо рибу до золотистої скоринки з кожної сторони. Потім викладаємо у форму для випікання.

4. Розігріваємо духовку до 180 градусів.

5. У сковороду до грибів додаємо вершки, доводимо до кипіння і заливаємо соусом рибку. Випікаємо протягом 15 хвилин або до готовності. Посипаємо петрушкою.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт вершкового супу з сьомгою.