Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 1 година 30 хвилин

Порції: 12

Інгредієнти:

200 г пісочного тіста

Популярні новини зараз
Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все Медична помилка перетворила життя українки на пекло: "Те, що ви вижили – це феномен" Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило
Показати ще

600 г сиру філадельфія

230 г цукру

1,5 ст. л. борошна

240 мл вершків

1 яєчний жовток

3 яйця

8 г желатину

30 г вершкового масла

150 г кураги

1 ванільний стручок

Приготування:

1. Викладаємо деко пекарським папером. Тісто викладаємо у кулінарне кільце діаметром 30 см. Духовку розігріваємо до 180 градусів і випікаємо тісто приблизно 15 хвилин до золотистого кольору.

2. Сир змішуємо з 150 г цукру. Додаємо в суміш зернятка ванілі, борошно, 40 мл вершків, яйця і жовток. Доводимо до однорідності в блендері.

3. Викладаємо сирну суміш на корж і випікаємо в розігрітій до 100 градусів духовці приблизно годину.

4. Для глазурі желатин замочуємо у воді на 5 хвилин. У каструлю кладемо 30 г цукру, 2 ст. л. води і доводимо до кипіння. Потім додаємо в сироп желатин і виливаємо 200 мл вершків.

5. Коли чізкейк охолоне заливаємо в нього глазур і тримаємо в холодильнику 2 години.

6. Тим часом у каструлі розігріваємо вершкове масло, половинку ванільного стручка і 50 г цукру. Нарізаємо і додаємо курагу і продовжуємо обсмажувати, постійно помішуючи. Вливаємо 50 мл води, повністю її випаровуємо і повторюємо це поки курага не стане м'якою.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт сімейного яблучного пирога.