Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 10 годин

Порції: 12

Інгредієнти:

1,5 кг яблук

Популярні новини зараз
Ухилятися стане неможливо: мобілізація вийде на новий рівень ТЦК не матиме претензій: кому з українців дозволять оформити відстрочку з-за кордону Після війни на вагу золота: які професії зроблять вас багатими в Україні через 3–5 років Схема з лічильниками: українцям нараховують космічні борги за світло
Показати ще

2 ст. л. меду

Приготування:

1. Розігріваємо духовку до 180 градусів. Запікаємо цілі яблука до м'якості.

2. Готові яблука протираємо через сито, але так, щоб в пюре не було кісточок або шкірки. Далі варимо яблучне пюре в каструлі до загусання.

3. Додаємо в пюре 2 ст. л. меду, добре перемішуємо і викладаємо на деко з пекарським пергаментом.

4. Розігріваємо духовку до 60 градусів. Залишаємо там деко на 8-10 годин. За 2 години до готовності можна дістати і нарізати пастилу.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт домашніх вареників з картоплею.