Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порції: 4

інгредієнти:

перець і сіль за смаком

Популярні новини зараз
Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Запам'ятайте це, а краще запишіть: "Нафтогаз" дав корисні інструкції Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію
Показати ще

мускатний горіх за смаком

2 яєчних жовтка

200 г вершкового масла

1 кг картоплі

Приготування:

1. Нарізаємо кубиками вершкове масло і заморожуємо.

2. Картоплю варимо до готовності. Воду зливаємо, а картоплю злегка підсушуємо в тій же каструлі на повільному вогні 2 хвилини.

3. Протираємо картоплю через дрібне сито. На маленькому вогні в сковороду висипаємо картопляний порошок. Силіконовою лопаткою швидко вмішуємо заморожене масло в картоплю, в процесі додаючи більше кубиків олії.

4. Приправляємо до смаку сіллю, перцем і мускатним горіхом, додаємо яєчні жовтки і перемішуємо.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт профітролей з заварним кремом.