Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

500 г сиру

Популярні новини зараз
Теріново змінюйте паспорт: українців не випустять за кордон із цими документами, кому треба бігти в ЦНАП Українців обтяжать додатковою платіжкою: за що доведеться віддати до 1000 грн Світла не буде, а дітей відправлять додому: школи та садки готуються закривати Банки почнуть блокувати пенсійні картки: стареньких попередили про нові обмеження
Показати ще

3 ст. л. сметани

1 яйце

3 ст. л. цукру

100 г родзинок

2 ст. л. манної крупи

ванілін за смаком

1 склянка ягідного сиропу

3 ст. л. рослинного масла

Приготування:

1. У сир кладемо 2 ст. л. олії, збите з цукром яйце, манну крупу, сіль і ванілін. Все ретельно перемішуємо дерев'яною лопаткою і додаємо родзинки.

2. Далі сирну масу викладаємо в посипану сухарями сковороду, вирівнюємо поверхню, змащуємо сметаною і запікаємо в гарячій духовці 25-30 хвилин.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт ідеального картопляного пюре.