Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 5 годин

Порції: 4

Інгредієнти:

1 кг яловичини з кістками

Популярні новини зараз
"Бусифікацію" обіцяють викорінити: ТЦК застосують новий підхід до мобілізації Пенсіонерам "навісять" новий фінансовий тягар: ніяких пільг не чекайте Масштабне березневе підвищення пенсій: 2300 отримають не всі Мобілізацію урівняли для всіх: українцям оголосили вердикт щодо економічного бронювання
Показати ще

2 морквини

2 лаврових листа

15 г чебрецю

30 г петрушки

5 шт чорного перцю горошком

5 штук гвоздики

1 зубчик часнику

½ ч. л. гірчиці

1 ст. л. рослинного масла

1 ч. л. оцту

Приготування:

1. У каструлю кладемо яловичину, моркву, лавровий лист, по невеликому пучку чебрецю і петрушки, гвоздику, запашний перець і заливаємо 3 літрами холодної води. Доводимо до кипіння і варимо на повільному вогні 5 годин. Потім проціджуємо бульйон через дрібне сито. М'ясо нарізаємо на дрібні шматки.

2. Змішуємо з м'ясом петрушку, часник, гірчицю, оливкову олію, сіль і мелений перець.

3. У форму заливаємо трохи бульйону, коли він застигне трохи м'яса, знову заливаємо бульйоном і охолоджуємо. Подаємо.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт легкого курячого супу.