Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 1 година 30 хвилин

Порції: 12

Інгредієнти:

1 кг борошна

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити
Показати ще

1,25 склянки води

2 яйця

1 кг свіжих грибів

1 цибулина

6 ст. л оливкової олії

4 ст. л. вершкового масла

2 ст. л. вершків

1 ст. л. твердого сиру

60 г петрушки

сіль і перець за смаком

Приготування:

1. Для тіста змішуємо борошно і сіль. Яйця збиваємо з оливковою олією і водою. Далі, поступово вливаючи яєчну суміш в борошно, замішуємо пружне тісто. Накриваємо його серветкою і залишаємо на 30 хвилин.

2. Для начинки дрібно нарізаємо гриби і цибулю, обсмажуємо їх на вершковому маслі. Додаємо вершки, приправляємо і тушкуємо 10 хвилин. Начинка повинна бути соковитою.

3. Розкачуємо тісто на 2 тонких плата. На перший накладаємо по 1 чайній ложці начинки на відстані 3-5 см один від одного. Накриваємо другим пластом, щільно притискаємо пальцями навколо начинки і розрізаємо на квадрати.

4. Равіолі варимо в киплячій воді протягом 5-7 хвилин. Викладаємо на блюдо, заправляємо маслом і посипаємо тертим сиром.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт медових пряників зі спеціями.