Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 25 хвилин

Порції: 2

Інгредієнти:

300 г тофу

Популярні новини зараз
Додатковий платіж комуналку – українці знайдуть ще одну платіжку Пенсіонерів закликали готуватися до зменшення виплат ТЦК отримали нові повноваження: кому можуть анулювати діючу відстрочку Українцям пояснили, що буде у разі дефіциту газу: кому відключать насамперед
Показати ще

2 ст. л. пасти місо

100 г морської капусти

1 цибулина

сіль за смаком

Приготування:

1. Для початку готуємо бульйон. Сушену морську капусту заливаємо водою і доводимо до кипіння. Потім додаємо пасту місо, сіль і варимо протягом 1 хвилини.

2. Додаємо тофу, нарізаний кубиками. Продовжуємо варити ще 2 хвилини.

3. Подрібнюємо цибулю і додаємо в бульйон. Варимо одну хвилину.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт торта "Пташине молоко".