Час підготовки: менше 30 хвилин
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяЧас приготування: 25 хвилин
Порції: 2
Інгредієнти:
300 г тофу
2 ст. л. пасти місо
100 г морської капусти
1 цибулина
сіль за смаком
Приготування:
1. Для початку готуємо бульйон. Сушену морську капусту заливаємо водою і доводимо до кипіння. Потім додаємо пасту місо, сіль і варимо протягом 1 хвилини.
2. Додаємо тофу, нарізаний кубиками. Продовжуємо варити ще 2 хвилини.
3. Подрібнюємо цибулю і додаємо в бульйон. Варимо одну хвилину.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт торта "Пташине молоко".