Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 25 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

1 головка цибулі

Популярні новини зараз
Телефон у ліжку - пряма дорога до могили: чим небезпечний смартфон поруч із вами під час сну Зміни в правилах обміну валюти: заначка може перетворитися на розчарування Пенсіонерам приготували доплати: хто отримає надбавку до пенсії понад 2 тисячі гривень Мобілізацію урівняли для всіх: українцям оголосили вердикт щодо економічного бронювання
Показати ще

500 г свіжих печериць

петрушка за смаком

30 г вершкового масла

сіль за смаком

50 мл рослинного масла

1,5 л води

200 г батона

200 г плавленого сиру

Приготування:

1. На розігрітій з маслом сковороді обсмажуємо пару хвилин цибулю.

2. Далі додаємо подрібнені печериці. Готуємо близько 15-20 хвилин на маленькому вогні. Додаємо сіль за смаком.

3. Тим часом у каструлі доводимо до кипіння 1,5 л води. Розчиняємо в ній плавлений сир, постійно помішуючи. Доводимо до кипіння і готуємо ще 2-3 хвилини.

4. Додаємо в каструлю гриби і варимо ще 2-3 хвилини. Додаємо вершкове масло, приправляємо за смаком і прибираємо з вогню.

5. Дрібно нарізаємо петрушку і сухарики з білого батона. Для цього білий батон нарізаємо кубиками, кладемо на деко або сковороду і випікаємо в розігрітій духовці протягом 5 хвилин. Потім подаємо разом з супом.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт равіолі з грибами.