Час підготовки: менше 30 хвилин
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяЧас приготування: 25 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
1 головка цибулі
500 г свіжих печериць
петрушка за смаком
30 г вершкового масла
сіль за смаком
50 мл рослинного масла
1,5 л води
200 г батона
200 г плавленого сиру
Приготування:
1. На розігрітій з маслом сковороді обсмажуємо пару хвилин цибулю.
2. Далі додаємо подрібнені печериці. Готуємо близько 15-20 хвилин на маленькому вогні. Додаємо сіль за смаком.
3. Тим часом у каструлі доводимо до кипіння 1,5 л води. Розчиняємо в ній плавлений сир, постійно помішуючи. Доводимо до кипіння і готуємо ще 2-3 хвилини.
4. Додаємо в каструлю гриби і варимо ще 2-3 хвилини. Додаємо вершкове масло, приправляємо за смаком і прибираємо з вогню.
5. Дрібно нарізаємо петрушку і сухарики з білого батона. Для цього білий батон нарізаємо кубиками, кладемо на деко або сковороду і випікаємо в розігрітій духовці протягом 5 хвилин. Потім подаємо разом з супом.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт равіолі з грибами.