Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 25 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

1 головка цибулі

Популярні новини зараз
Гороскоп на сьогодні 20 листопада: успіх на роботі Близнюків, приплив енергії Раків та реалізація планів Козерогів Українці, готуйтесь і не чекайте до ночі: коли точно вимкнуть світло і як не залишитися без зарядки та чаю Додатковий платіж комуналку – українці знайдуть ще одну платіжку Українцям пояснили, що буде у разі дефіциту газу: кому відключать насамперед
Показати ще

500 г свіжих печериць

петрушка за смаком

30 г вершкового масла

сіль за смаком

50 мл рослинного масла

1,5 л води

200 г батона

200 г плавленого сиру

Приготування:

1. На розігрітій з маслом сковороді обсмажуємо пару хвилин цибулю.

2. Далі додаємо подрібнені печериці. Готуємо близько 15-20 хвилин на маленькому вогні. Додаємо сіль за смаком.

3. Тим часом у каструлі доводимо до кипіння 1,5 л води. Розчиняємо в ній плавлений сир, постійно помішуючи. Доводимо до кипіння і готуємо ще 2-3 хвилини.

4. Додаємо в каструлю гриби і варимо ще 2-3 хвилини. Додаємо вершкове масло, приправляємо за смаком і прибираємо з вогню.

5. Дрібно нарізаємо петрушку і сухарики з білого батона. Для цього білий батон нарізаємо кубиками, кладемо на деко або сковороду і випікаємо в розігрітій духовці протягом 5 хвилин. Потім подаємо разом з супом.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт равіолі з грибами.